FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Гуртківці ЦДЮТ - учасники туристичного квесту

27 вересня вихованці туристичного гуртка ЦДЮТ та «Військові топографи» ЦВПВ (керівник Кімбірська Н.В.) взяли участь у традиційному святі «Туристичний квест», яке проводило Управління культури та туризму виконавчого комітету Світловодської міської ради.

Захід проходив в сквері біля Світловодського міського Палацу культури.

Молодь міста Світловодська змагалася за титул першості в туристичному напрямку. В змаганнях взяли участь вісім команд, з них три команди були представлені вихованцями Центру дитячої та юнацької творчості та Центру військово-патріотичного виховання: команда ЦВПВ -«Північ» виборола 7-ме місце, команди ЦДЮТ - «Азимут» - 3-тє місце та «Південь» - 6-те місце.

Діти відповідали на питання з географії, краєзнавства та туризму на станціях, які надали бібліотеки міста, Палац культури та Краєзнавчий музей, виконували туристичні завдання.

По завершенню змагань всі команди отримали подарунки від спонсорів.

Спонсорську допомогу для фонду подарунків надав народний депутат Олесь Довгий, редакція «Svetlovodsk.com.ua», піцерія «Челентано», магазин «Робінзон», кав'ярні "Ласкава" і "Кава Тайм".

Керівник гуртка Кімбірська Н.В.

/Files/images/kvest_turistichniy/квест 4.jpg /Files/images/kvest_turistichniy/квест 2.jpg /Files/images/kvest_turistichniy/квест 1.jpg /Files/images/kvest_turistichniy/квест 3.jpg /Files/images/kvest_turistichniy/квест 5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 244

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.