FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

"Мрії здійснюються!"

Саме під таким промовистим і яскравим гаслом 8 жовтня в місті Вінниця пройшов Всеукраїнський фестиваль-конкурс дитячо-юнацького мистецтва.

В конкурсі взяли участь хореографічні та вокальні колективи, солісти та маленькі майстри акторської справи з багатьох куточків України – з м. Одеси, Львова, Івано-Франківська, Києва, Білої Церкви, Вінниці, Харкова, Дніпропетровська та інших.

Наше місто представив колектив естрадного співу «Айскрім» ЦДЮТ (керівник Куценко О.М.) та солістка цього ж колективу Катерина Марченко.

/Files/images/Фото 32.jpg

Конкурсний день пройшов дуже емоційно і цікаво. Діти демонстрували яскраві таланти, які не залишали байдужими глядачів в залі. Після конкурсної програми відбувся гала-концерт та нагородження переможців конкурсу. Наш колектив виборов І місце і був нагороджений дипломом, кубком та медалями. Солістка колективу, Катерина Марченко теж здобула І місце та отримала Диплом і кубок

/Files/images/Фото 41.jpg

Напружений день завершився незабутньою екскурсією до знаменитого Вінницького музичного фонтану та прогулянкою під час якої діти не стримували емоцій щастя та захоплення

/Files/images/Фото 52.jpg

/Files/images/Фото 61.jpg

Висловлюємо щиру подяку батькам вихованців за підтримку та допомогу у творчому розвитку дітей!

Пишаємося нашими талановитими вихованцями, бажаємо подальших здобутків та перемог!!!

Адміністрація ЦДЮТ

Кiлькiсть переглядiв: 110

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.