FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

З піснею у серці

З 25 по 27 жовтня в м. Горішні Плавні відбувся X Міжнародний форум «Партнерів єднає мелодія пісні», в якому взяли участь близько 100 учасників-вокалістів з усієї України, а також з Молдови.

Наше місто, і зокрема Центр дитячої та юнацької творчості, представив колектив естрадного співу «Айскрім», керівник Куценко Олена Миколаївна.

В рамках роботи форуму юні вокалісти протягом 3 днів мали змогу взяти участь у дуже цікавих і змістовних заходах, а саме:

Екскурсія до Свято-Миколаївського Собору;

Урочисте відкриття Форуму, яке відбулося у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №6, де талановиті виконавці представили себе і своє місто та продемонстрували свої таланти;

Родзинкою став захід «Вечір дружби», під час якого всі учасники в ігровій формі мали змогу познайомитися та потоваришувати один з одним.

Другий день форуму розпочався з неймовірно насичених корисною інформацією та відпрацюванням практичних навичок майстер-класів по вокалу та створенню зовнішнього іміджу виконавця (сценічного макіяжу, hand-made).

Завершив другий день Благодійний вокальний фестиваль «Діти-дітям», мета якого - збір коштів для дітей з особливими потребами. Всі учасники фестивалю вразили глядачів своїми яскравими виступами. Організатори висловили щиру подяку всім, хто долучився до збору коштів, а їх, до речі, було зібрано більше 11 тисяч гривень.

27 жовтня відбулося урочисте закриття Міжнародного вокального Форуму «Партнерів єднає мелодія пісні», під час якого всі учасники були нагороджені сертифікатами учасника, дипломами в різних номінаціях та отримали подарунки. Наш колектив отримав перемогу у номінації «Високий рівень виконавської майстерності», а солістка колективу Марченко Катерина здобула перемогу у номінації «Надія Фестивалю».

Також хочеться зазначити, що Форум проходив за підтримки міського голови, з місцевого бюджету було надано подарунки для всіх учасників, комплексне 4-ри разове харчування та проживання у профілакторії, що говорить про увагу та піклування про дітей та їх творчий розвиток з боку міської влади.

Отже, свято пісні завершилося, але атмосфера турботи, затишку і добра, яку подарували організатори Форуму всім учасникам, залишиться в їх серцях назавжди.

Тож, керівник колективу естрадного співу «Айскрім» ЦДЮТ висловлює щиру подяку організаторам Міжнародного Форуму «Партнерів єднає мелодія пісні» за неймовірно злагоджену організацію заходу, за подарунки, які залишились на згадку про чудове місто Горішні Плавні та чуйних, турботливих людей, що змогли подарувати всім учасникам справжню казку, в яку хочеться повернутися знов.

Та колектив не зупинився на досягнутому і вже 3 листопада відправився до м. Харкова, щоб представити м. Світловодськ, та Центр дитячої та юнацької творчості зокрема, у Міжнародному фестивалі-конкурсі «Grand Musik Fest».

У конкурсі взяли участь вокальні, хореографічні, театральні колективи, та колективи циркового мистецтва з усієї України.

Та незважаючи на досить високу конкуренцію, наш колектив у ІІІ віковій категорії в номінації «Вокальне мистецтво», жанрі «Естрадний вокал» став лауреатом ІІ ступеня. Солістка колективу Марченко Катерина також посіла ІІ почесне місце.

Після напруженої конкурсної боротьби на дітей чекала приємна екскурсія до Еко парку Фельдмана, театру музичної комедії та прогулянка вечірнім Харковом.

Вітаємо колектив та його керівника Куценко Олену Миколаївну з високими здобутками та бажаємо подальших творчих злетів!

/Files/images/Горішні плавні спільна.jpg /Files/images/Фото 13.jpg/Files/images/Фото 19.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 175

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.