FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Засідання педагогічної ради ЦДЮТ

21 листопада 2017 року у Центрі дитячої та юнацької творчості проведено засідання педагогічної ради на тему «Забезпечення мобільності педагога і вихованця шляхом формування інформаційно-комунікаційних компетенцій». Було опрацьовано також такі питання порядку денного:

- Про план дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей і молоді на 2017-2020 роки в ЦДЮТ.

- Про результати проведення Тижня безпеки життєдіяльності на тему: «Сірників не чіпай – вогонь не закликай!».

Заступник директора закладу Куценко Олена Миколаївна організувала проведення тренінгу, під час якого всі керівники гуртків змогли у цікавій формі підвищити рівень своїх знань про мобільність педагогічних працівників та вихованців позашкільних закладів. Педагоги переглянули презентацію, працювали у групах, виконуючи інтерактивні пізнавальні та мотивуючі вправи та завдання, робили висновки про важливість мобільності у сучасному світі.

Педагогічні працівники внесли свої пропозиції по впровадженню у життя Плану дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання дітей і молоді на 2017-2020 роки, з яким присутніх ознайомила Куценко О.М.

Методист ЦДЮТ Лазаревич Тетяна Олександрівна зробила аналіз проведення Тижня безпеки життєдіяльності, який було проведено з 6 по 10 листопада 2017 року, зупинилася на досягненнях керівників гуртків та на проблемах, що виникали під час проведення Тижня. Керівники гуртків спільно обговорили шляхи покращення проведення заходів з безпеки життєдіяльності у майбутньому.

Засідання педагогічної ради ЦДЮТ сприяло підвищенню професійного та освітнього рівня працівників закладу.

Кiлькiсть переглядiв: 226

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.