FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Наш Центр прикрашаємо, зі святом всіх вітаємо!!!

Новорічна казка для всіх!!!

Зима – це урочистий бій курантів, віра в чудеса, які неодмінно здійсняться. Зима-чарівниця нам приносить не тільки сніг та морози, але й цілу низку прекрасних свят. Надзвичайно радісним, саме для дітей, є свято Миколая та особливо Новий рік.

Наближення Нового року – це не просто переддень нових 12 місяців. Усе набагато складніше: це – ворота, які ведуть в нове, ні з чим незрівняне життя, сповнене тих самих чудес, в які ми так сильно віримо. Адже у Новий рік можливо все, чи не так?

Новий Рік - одне із найзагадковіших свят, і не тільки тому, що його очікування й святкування пов'язане зі світом добрих казок і магії, але ще й тому, що в культурній загальнолюдській традиції - це, мабуть, єдина знаменна подія, що впродовж століть і щорічно відзначається людьми у всіх країнах і на всіх континентах.

Недарма народна мудрість каже: як зустрінеш його, так і проведеш.

От і ми вирішили зустріти та провести всі новорічні свята у творчості, натхненні, радості, гармонії, любові, мирі та злагоді, даруючи все це не тільки собі, своїм вихованцям та їх батькам, а й усім громадянам нашого міста. Маємо надію, що казкові та неперевершені зимові візерунки, які прикрашають фасад нашого Центру, подарують всім радість, віру у диво та натхнення жити й творити!

/Files/images/noviy_rk/Фото 1.jpg

/Files/images/noviy_rk/Фото 2.jpg

/Files/images/noviy_rk/Фото 3.jpg

/Files/images/noviy_rk/Фото 4.jpg

/Files/images/noviy_rk/Фото 5.jpg

/Files/images/noviy_rk/Фото 6.jpg

/Files/images/noviy_rk/Фото 7.jpg

З прийдешніми святами!!!

Центр дитячої та юнацької творчості.

Кiлькiсть переглядiв: 410

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.