Повернутися до звичайного режиму
FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Вихованці ЦДЮТ – призери ІІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу «Розмаїті Самоцвіти»

З 7 по 10 січня 2018 року у місті Львові проходив ІІІ Всеукраїнський багатожанровий мистецький фестиваль-конкурс «Розмаїті Самоцвіти».

У заході взяли участь більше 160 колективів з усієї України, серед яких був і гурток народного танцю ЦДЮТ «Віночок» (керівник Панова Оксана Миколаївна). Конкурс оцінювало високопрофесійне журі, до складу якого входили діячі мистецтв України, члени Спілки хореографів України та викладачі Львівського національного університету імені Івана Франка.

Вихованці гуртка представили на розсуд журі хореографічні композиції «Колискова» та «А я, молода, на базар ходила» та вибороли ІІІ місце у своїй віковій категорії, а керівника гуртка Панову О.М. було нагороджено Подякою журі фестивалю.

Діти не лише вдало виступити на одній із найбільших сцен Львова, а і здійснити захоплюючу подорож вулицями та площами Старого міста Лева, прикрашеними із нагоди Різдва. Екскурсовод провела для вихованців змістовну екскурсію, під час якої гуртківці мали змогу ознайомитися із цікавинками міста, відвідати відомі архітектурні ансамблі та пам'ятки. Особливо вразила вихованців ЦДЮТ своєю масштабністю Святкова хода Звіздарів центральною частиною Львова.

Діти повернулися до Світловодська з яскравими враженнями, позитивними емоціями, бажанням участі у нових фестивалях.

Зичимо вихованцям гуртка народного танцю “Віночок» та їх керівникові Пановій Оксані Миколаївні нових творчих успіхів і перемог!

/Files/images/vnochok_lvv_2018/11.jpg/Files/images/vnochok_lvv_2018/7.jpg/Files/images/vnochok_lvv_2018/13.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 272

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.