Повернутися до звичайного режиму
FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

"Парад перемог"

27 жовтня 2016 року в м. Синельникове Дніпропетровської області відбувся Всеукраїнський фестиваль-конкурс мистецтв «Созвездие успеха».У конкурсі взяли участь близько 30 творчих хореографічних колективів з різних міст України. Наш Центр на конкурсі представив колектив народного танцю «Віночок» - керівник Панова Оксана Миколаївна.

/Files/images/Синельникове 2.JPG

Конкурс пройшов в теплій, дружній атмосфері. Учасники мали змогу познайомитися з творчістю інших колективів та отримати позитивні враження. Виступи оцінювало професійне журі, яке відзначило цей конкурс як яскраве свято, що відкрило нові таланти в калейдоскопі ритмів танцю.

Саме таким відкриттям став наш колектив, який своїм яскравим виступом здобув почесне І місце в номінації «Танці народів світу» у віковій категорії «Юніори».

/Files/images/Синельникове 3.JPG

Але на цьому наш творчій та наполегливий колектив не зупинився і вже 29 жовтня 2016 року взяв участь у Всеукраїнському Фестивалі-конкурсі хореографічного та циркового мистецтва «Моя країна», який проводився в рамках Міжнародного проекту громадської організації «Планета талантів» - «Моя земля-мої таланти!» та залучив дуже багато талановитих і творчих виконавців з різних міст України: Харкова, Києва, Полтави, Запоріжжя, Дніпропетровської та Донецької областей.

/Files/images/Синельникове 4.JPG

Серед такого великого розмаїття наш колектив гідно представив себе здобувши в категорії «Юніори-формейшн» наступні нагороди:

І місце в номінації «Сюжетний танець»;

ІІ місце в номінації «Народний танець»;

І місце в номінації «Танці народів світу»;


/Files/images/cdyut-vinochok-05.jpg

/Files/images/cdyut-vinochok-06.jpg

/Files/images/cdyut-vinochok-07.jpg

/Files/images/cdyut-vinochok-08.jpg

/Files/images/cdyut-vinochok-09.jpg

/Files/images/cdyut-vinochok-10.jpg

/Files/images/cdyut-vinochok-11.jpg

/Files/images/cdyut-vinochok-12.jpg

Вітаємо переможців!!! Бажаємо не зупинятися на досягнутому!!!

Адміністрація ЦДЮТ

Кiлькiсть переглядiв: 128

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.