FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Карнавал талантів 2018

26 травня 2017 року у Центрі дитячої та юнацької творчості проведено Карнавал талантів, присвячений завершенню 2017/2018 навчального року.

Карнавал розпочався із параду колективів ЦДЮТ, у ході якого гості заходу не лише радо вітали гуртківців, але і мали змогу згадати про перемоги та досягнення, якими відзначилися діти у цьому навчальному році.

Під час Карнавалу вихованці разом з керівниками креативно презентували свої гуртки:

- запальні танці (колективи «Славутянка», керівник Шабалін В.Ф., «Ритм» та «Кураж», керівник Мусієнко Я.О., «Steep Dans», керівник Заріцький О.Р., «Віночок», керівник Панова О.М., «Дискавері», керівник Пустовойт С.В.),

- пісенні композиції (колектив естрадного співу «Айскрім», керівник Куценко О.М. та гурток сучасної української пісні, керівник Риженко Л.М.),

- демонстрація моделей літаків (гурток авіамодельний, керівник Бабич В.М.) та туристичних навичок (гурток «Туристичний», керівник Кімбірська Н.В.),

- створення миттєвих художніх шедеврів (гурток «Зоряне сяйво», керівник Батура А.А. та гуртки «Виготовлення сувенірів», «Умілі руки», «Художня вишивка та бісероплетіння», керівники Савенко О.М., Удовиченко О.А. та Орловська О.В.),

- декламування власних віршів (шахово-шашковий гурток, керівник Гуртова В.В.),

- танок-презентація своїх малюнків (гуртки «Палітра», «Графіка» та «Живопис» керівники Поліщук О.Г., Чумаченко В.В. та Бойчук Н.М.).

А вихованці гуртка «Юний журналіст» (керівник Маляренко О.О.) під час проведення Карнавалу талантів відпрацьовували набуті під час навчання навички у якості фотокореспондентів.

Всіх присутніх із закінченням навчального року щиро привітав директор ЦДЮТ Володимир Шабалін.

Випускникам Центру дитячої та юнацької творчості, які завершили своє навчання за програмою гуртків та успішно склали іспити, було вручено Свідоцтва про позашкільну освіту.

Приємним подарунком для всіх став танок, який виконали мами випускників гуртка народного танцю «Віночок» (керівник Панова О.М.).

Завершилося свято пісенно-танцювальною композицією «Україна є!», яку виконали вихованці гуртка естрадного танцю «Айскрім» та всі учасники Карнавалу талантів.

Бажаємо нашим вихованцям цікавого і змістовного літнього відпочинку та чекаємо їх у новому навчальному році у нашому Центрі дитячої та юнацької творчості.

З фотографіями заходу можна ознайомитися за посиланням wym-1527686745669

Кiлькiсть переглядiв: 201

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.