FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Вихованці гуртка "Юний журналіст" ЦДЮТ стали свідками допрем'єрного показу фільму у Полтаві

24 жовтня 2018 року вихованці гуртка "Юний журналіст" (керівник Маляренко Олександр Олександрович) рушили до сусіднього обласного центру нашої країни. Мета поїздки - участь у прес-конференції представників засобів масової інформації України з творцями фільму "Чорний козак".

Гурток "Юний журналіст" Світловодського ЦДЮТ представляли: Ашот Вдовиченко, Анастасія Ільченко, Данило Тягній (всі учні ЗШ №2, директор Плітко В.Л.).

Подолавши відстань зі Світловодська до Полтави, журналісти нашого міста прогулялися вулицями охайного обласного центру, розташованого на берегах стрімкої Ворскли.

Вихованці гуртка завчасно з'явилися до місця проведення прес-конференції та допрем'єрного показу фільму. Протягом тривалого часу журналісти спостерігали, як у кінотеатрі Всеукраїнської мережі Wizoria "Колос" зустрічали вельмишановних гостей з Києва: режисера фільму Владислава Чабанюка та виконавицю головної жіночої ролі - Марину Юрчак.

Серед чисельних фотографів, журналістів і відеооператорів під час прес-конференції можна було побачити дівчину з фотоапаратом. Це Анастасія Ільченко, вихованка гуртка "Юний журналіст" Світловодського Центру дитячої та юнацької творчості, яка вже не вперше фотографує поруч з досвідченими фотографами.

Свято українського кінематографа розпочалося у чудовій залі надсучасного кінотеатру. Близько двохсот полтавчан і гостей міста стали свідками відкритої прес-конференції представників ЗМІ України з творцями нового українського фільму.

Слід зазначити, що кошти, зібрані від демонстрації фільму, підуть на реабілітацію українських воїнів, які отримали поранення під час бойових дій у зоні АТО.

Дев'яносто хвилин гарного настрою під час перегляду "Чорного козака". Чудова гра акторів, українська фольклористика у старовинному вбранні і музиці. Чудовий звук. Вражаюча операторська майстерність. А головне те, що у новому фільмі з'явився справжній дух України, а не лише зображення!

Завдяки організаторам і творцям фільму "Чорний козак" вихованці гурта "Юний журналіст" мали змогу переглянути цей чудовий фільм зVIP-зали кінотеатру. Крім цього, після допрем'єрного показу свідловодські журналісти мали чудову нагоду сфотографуватися з творцями фільму "Чорний козак".

Ашот Вдовиченко, Анастасія Ільченко, Данило Тягній і керівник гуртка "Юний журналіст" Олександр Маляренко подорож до Полтави завершували в затишному кафе разом з чарівною Мариною Юрчак, яка розповідала про себе і своє акторське життя.

/Files/images/malyarenko/001.jpg/Files/images/malyarenko/1.jpg/Files/images/malyarenko/5.jpg/Files/images/malyarenko/2.jpg/Files/images/malyarenko/6.jpg


З Полтави: Ашот Вдовиченко, Анастасія Ільченко, Данило Тягній.

Фотосвітлини: Анастасія Ільченко і Олександр Маляренко.

Кiлькiсть переглядiв: 255

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.