FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

"Сезон перемог триває"

Вихованці Світловодського центру дитячої та юнацької творчості систематично беруть участь у конкурсах та фестивалях різних рівнів.Так,вихованка гуртка сучасного бального танцю «Славутянка», Христенко Злата (керівник Шабалін В.В.), взяла участь у Відкритому фестивалі зі спортивного танцю «Poltava Trophy», що відбувся у м.Полтава, у категорії Юніори + Молодь Соло Д клас, La, де посіла ІІІ місце.

/Files/images/cdyut-sezon-peremog-1.jpg

20 листопада 2016 року, в лісовому масиві, поблизу м. Знам’янка відбувся VI етап (Фінал) Кубку області зі спортивного орієнтування.Незважаючи на прохолодну погоду у змаганнях взяли участь близько 100 орієнтувальників у вікових категоріях від 10 до 70 років.

/Files/images/cdyut-sezon-peremog-2.jpg

На даному етапі змагань, серед учасників були представники з Добровеличківського району, та міст: Кропивницький, Знам’янка, Олександрія, Світловодськ, а також вихованці КЗ «КОЦТКЕУМ». Боротьба була дуже напруженою як в особистому, так і в командному заліку, адже підготовлені дистанції вимагали від учасників прояву своїх практичних умінь та навичок з орієнтування на місцевості.

/Files/images/cdyut-sezon-peremog-3.jpg

За результатами змагань переможці були нагородженні Грамотою комунального закладу «Кіровоградський обласний центр туризму, краєзнавства та екскурсій учнівської молоді».

/Files/images/cdyut-sezon-peremog-4.jpg

Вихованець гуртка «Туристичного» Світловодського ЦДЮТ , Черевик Михайло (керівник Кімбірська Н.В.), на 6-му етапі Кубку області завоював 1 місце у групі Чоловіки -14, а за підсумком всіх етапів, протягом року, посів ІІ місце в Кубку області зі спортивного орієнтування 2016, у віковій групі Чоловіки - 14. Тренер гуртка Кімбірська Н.В. за підсумком всіх етапів року посіла І місце у Кубку області зі СО 2016 у жіночій групі Ж-45.

/Files/images/cdyut-sezon-peremog-5.jpg

Команда Світловодського ЦДЮТ у загальному заліку посіла 4-те місце з двадцяти. Диплом ІІІ ступеня за фотороботу «До прірви. Край землі….» отримав вихованець гуртка «Юний журналіст», Дудник Антон (керівник Маляренко О.О.) у Всеукраїнському заочному конкурсі робіт юних фотоаматорів «Моя Україно!»

/Files/images/cdyut-sezon-peremog-6.jpg

Бажаємо нашим вихованцям не зупинятися, й надалі йти до творчих перемог!

Адміністрація ЦДЮТ

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.