FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

« У барвах весняних перемог!»

У квітні місяці 2017 року, вихованці Світловодського центру дитячої та юнацької творчості, не залишили нас без чергової порції позитивних емоцій та почуття гордості за своїх вихованців…

На початку квітня, у м.Кременчук, відбулися змагання «Відкритий Чемпіонат Центрального регіону», в якому взяли участь вихованці гуртка сучасного спортивно-бального танцю «Кураж» ЦДЮТ, під керівництвом Мусієнка Ярослава Олександровича.

/Files/images/tants/Фото 1.jpg

Вихованці колективу повернулися до нас із наступними відзнаками:

- Мусієнко Назар та Лукаш Настя здобули бронзові нагороди;

- Меркун Артем та Татарова Анжеліка здобули золоті медалі;

- Мусієнко Антон та Жуікова Поліна здобули золоті медалі у категорії «Супер – дебют 1» та срібні - у категорії «Діти 1 6-7 років».

У категорії «Ювенали 1 Е європейська програма» та «Ювенали 1 D латиноамериканська програма», Меркун Кирило та Севіч Кароліна, здобули перші місця, ставши володарями двох кубків.

У категорії «Юніори 1 Н клас», Заболотній Микита та Шевченко Катерина посіли ІІ місце, у категорії «Юніори 1 Е клас європейська програма» здобувши також ІІ місце.

У категорії «Юніори 2 Е клас європейська програма», Курочка Данило та Криворучко Юля посіли ІІ місце, і І місце у латиноамериканській програмі, визначивши себе володарями кубку у даній категорії.

/Files/images/tants/Фото 2.jpg

Вихованці гуртка сучасного бального танцю «Славутянка», керівником якого є Шабалін Володимир Федорович, взяли участь у змаганнях «Кубок міського голови», що також проходив у м.Кременчуці, та повернулися до рідного міста з наступними результатами:

- Гайовий Кирило та Поліна Данілейко вибороли І місце в категорії «Юніори 2 С клас LA»;

- Волошин Назар та Павлюк Валерія здобули ІІ місце в категорії «Молодь Д +Хобі LA» та V місце в категорії «Юніори 2 Д клас LA»;

- Перепелиця Максим та Христенко Злата отримали IV місце в категорії «Юніори 2 Д клас LA».

/Files/images/tants/Фото 3.jpg

09 квітня у м.Полтава, відбулася Рейтингова першість зі спортивно-бальних танців «Кубок Полтавщини – 2017». Вихованці гуртка «Steep Dance» ЦДЮТ (керівник Заріцький Олександр Романович), відстоювали честь міста Світловодська, змагаючись у наступних номінаціях:

- Челенняк Захар та Ярова Маша взяли участь у наймолодшій категорії «Бебі дебют» та здобули перше місце;

/Files/images/tants/Фото 4.jpg

- Іванова Міла та Танковський Ярослав, змагалися в категорії «Ювенали 1 Дебют», отримавши ІІІ місце;

/Files/images/tants/Фото 5.jpg

- Легеза Олександр та Бабаян Анна змагалися в категорії «Діти школа» та посіли І місце, ставши у своїй категорії абсолютними чемпіонами Полтавщини.

/Files/images/tants/Фото 6.jpg

Щиро вітаємо наших вихованців, бажаємо й надалі купатися в яскравих барвах хореографічного мистецтва, та впевнено йти до перемог!

Адміністрація ЦДЮТ

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.