FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

«Все для тебе, Україно!»

Табір "Дивосвіт" - 2017

Одним із найважливіших кроків у житті наших дітей є вибір професії. Адже займатися тим, що тебе цікавить, приносить радість - одна з найважливіших умов відчуття життєвої повноцінності. Вибір навчального закладу, а згодом професії, значною мірою впливає на все наступне життя підростаючого покоління. Тут не можна покладатися на випадковість, квапитися. Необхідне найсерйозніше ставлення до цієї проблеми. А тим паче, коли ми живемо у рідній країні – Україні.

Тому, 14 червня, у таборі «Дивосвіт», що діє на базі Світловодського ЦДЮТ, відбулася зустріч із представником Світловодського МРЦЗ, Ольгою Бугрім, так як на сьогодні державна служба зайнятості є активним посередником на ринку праці, між роботодавцями та майбутніми робітниками.

/Files/images/tabr_2017/dlya_tebe_ukrano/21.jpg

/Files/images/tabr_2017/dlya_tebe_ukrano/Фото 2.jpg

Загадки, завдання «Вгадай професію», «Живі відгадки», різноманітні конкурси, принесли дітям табору «Дивосвіт» нові враження, думки про майбутню професію.

/Files/images/tabr_2017/dlya_tebe_ukrano/Фото 3.jpg

/Files/images/tabr_2017/dlya_tebe_ukrano/Фото 4.jpg

Адміністрація табору вдячна Ользі Бугрім, за, вже, систематичні, змістовні та цікаві заходи.

15 червня у таборі «Дивосвіт» відбувся інтелектуально – розважальний конкурс «Україно, ти для нас єдина!».

/Files/images/tabr_2017/dlya_tebe_ukrano/Фото 5.jpg

Конкурс «Мовна загадка», завдання на фразеологізми, конкурс на знання символіки України, конкурс на кращу інсценізацію українських народних пісень, на краще виконання української пісні, конкурс на колективне заплітання коси зі стрічок, - все це ми змогли побачити і почути на цьому яскравому заході, який підготувала та провела Олена Куценко.

/Files/images/tabr_2017/dlya_tebe_ukrano/Фото 6.jpg

/Files/images/tabr_2017/dlya_tebe_ukrano/Фото 7.jpg

/Files/images/tabr_2017/dlya_tebe_ukrano/Фото 8.jpg

/Files/images/tabr_2017/dlya_tebe_ukrano/Фото 9.jpg

/Files/images/tabr_2017/dlya_tebe_ukrano/Фото 10.jpg

Ексклюзивними та трендовими були наступні моменти: конкурс дефіле «Національний одяг ит вдягаємо – нашу країну представляємо!», масовий загальний флеш-моб під збірку українських пісень.

/Files/images/tabr_2017/dlya_tebe_ukrano/Фото 11.jpg

Підрахувавши бали за всі конкурси, виявилося, що всі загони, «Факел», «Усмішка», «Палітра», набрали однакову кількість балів. Тож, ми вітаємо загони з абсолютною перемогою! Молодці!

Адміністрація табору «Дивосвіт»

Кiлькiсть переглядiв: 102

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.