FacebookTwitterVKontakteПідписатися на RSS

Юні журналісти ЦДЮТ - учасники виставки у галереї "Єлісаветград"

З фотозвітом ознайомитися тут: wym-1548851935994

25-го січня галерея "Елісаветград" відкрила виставковий сезон 2019 року новим проектом - Всеукраїнською експозицією юних фотографів "Звичайна собі мить". На виставку надійшло близько 200 робіт 47 юних фотографів з Києва, Харкова, Кропивницького, Запоріжжя, Кривого Рогу, Бобринця, Новоукраїнки, Добровеличківки та Світловодська.

Приємно зазначити, що серед 47 обраних фотоаматорів на цю виставку - шість фотографів представляли Світловодськ. Вихованці гуртка "Юний журналіст" Ільченко Анастасія, Чарута Юрій, Скрябіна Марія (учні ЗОШ №2 - директор Плітко В.Л.), Давидов Владислав, Животовська Катерина та Дудник Антон надали організаторам виставки багато своїх світлин. Одинадцять фоторобіт світловодчан посіли гідне місце серед кращих робіт юних українців!

Слід зауважити, що "випадково" виставка "Звичайна собі мить" із Всеукраїнської, перетворилася на міжнародну. До експозиції кращих робіт українських юнаків і дівчат, увійшли фотосвітлини фотоаматорів з Естонії та Китаю. Як зазначив власник галереї "Елісаветград" Микола Цуканов: "Фотографія сьогодні надає можливість не лише зупинити мить на фотосвітлині, а ще й навчає багатьох людей бачити прекрасне".

Отож, відомий вислів Ліни Костенко: "Звичайна собі мить. "Звичайна хата з комином. На росах і дощах настояний бузок. Оця реальна мить вже завтра буде спомином, а післязавтра - казкою казок" - це дієвий поштовх до створення власних казок юними фотографами у Світловодську, Кропивницькому, Києві і за межами нашої країни!

Автори: Анастасія Ільченко, Чарута Юрій, Гачан Юлія, Тягній Данило і всі вихованці гуртка "Юний журналіст"

Кiлькiсть переглядiв: 208

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.